Hei,

Etter dagens møtevirksomheter har det blitt besluttet at de resterende gruppetimene i regi av Fjordtrim må kanselleres basert på de nasjonal Covid19 restriksjonene/tiltakene. Vi har sendt ut sms til de som har vært påmeldt gruppetimene. Gruppetimene vil være avlyst til 6. januar i første omgang.

En gledelig nyhet er at Fjordtrim fremdeles vil holdes åpent for individuell trening, også i romjulen, og det vil være mulig å bruke garderobene. Vi har fremdeles en max kapasitet på 20 personer i fjordtrim-lokalet på samme tid, og vi ber om at dette respekteres. Vi ber om at dere fremdeles opprettholder avstandene som er anbefalt, minimum 1 meter og 2 meter ved høy intensitet trening. Vennligst oppretthold vasking/spriting av apparater etter bruk.

Det har vært noen spm ang adgang til fjordtrim ved drop-in nå i romjulen. Vi har vært nødt til å si at det blir drop-in med en venn som har adgang. Eller så må man ordne seg tilgang med månedskort i resepsjonen ved Muritunet før Muritunet stenger ned 17.12.21, klokken 16.00. Priser og vippsnr for drop-in legges ved.

Angående bassenget, så stenges det ned frem til 6. Januar, det vil si at de resterende dagene med offentlig bading går ut frem til 6. Januar.


Vil ønske alle en riktig god jul, også håper vi å se dere til bading og gruppetimer på nyåret. Covid19 gjør livet litt uforutsigbart for tiden. Vi takker for forståelsen, og satser på at dette er en endelig melding ang fjordtrim nå i julen, men det er alltids et lite forbehold om endring ift smittesituasjonen.

Med Vennlig Hilsen
Fjordtrimteamet